lifebychoice.blogg.se

Att vara den man vill vara – förändra sig själv.

Jag tror att man kan förändras. Att bara man bestämmer sig för att agera på det sättet man vill göra och inte följa gamla invanda beteenden.

Jag har tagit mig tiden till att fundera på vem jag vill vara och ska framöver hela tiden sträva efter att vara den personen i de olika områdena.

När det gäller min mammaroll så har jag alltid främst satt min son. Vilket har på grund av stress och mina gamla beteendemönster på grund av min tidigare relation satts i bakkant till och från. Detta ska det bli ändring på från och med nu. Varje vecka när min son är hos mig så ska han komma i första hand. Alltid. Jag menar, han är bara liten en gång och jag har bara honom hälften av tiden.

När det kommer till min nuvarande relation, det är där jag har den största förändringen i mig själv att göra. Jag måste sluta vara så otroligt orolig hela tiden och njuta av den tiden vi har tillsammans. Jag ska börja att visa min kärlek på ett annat sätt. Jag ska släppa honom fri och förlita mig på att jag är tillräcklig. Att det vi har är tillräckligt. För jag menar, skulle han inte tycka att det vi har är tillräckligt eller att jag är tillräcklig för honom med alla mina fel och brister, då tycker jag att han ska gå. Jag älskar den här personen till månen och tillbaka – därför släpper jag honom fri och vill att han ska utvecklas som sin egen person och ta sig framåt i livet. Med valet att ha mig vid sin sida eller inte.

När det gäller mig själv. Så har jag ett arbete med att börja älska mig själv igen- älska mig med alla mina fel och brister. Att ta hand om mig själv som om jag vore min bästa vän.

That´s it. Det får vara nog med oroligheterna och det är dags att börja leva. För hur man än vrider och vänder på det så händer livet nu, och jag ska göra det bästa av mitt liv.