Ekonomi i sommartider.
(null)

Semestern börjar närma sig med stormsteg. Semester brukar innebära en månad med betydligt högre levnadskostnader än normalt. Jag hoppas ni är förberedda inför vad som komma skall. I vanliga fall har jag stenkoll på det där med att ha pengar undanstoppade inför semestern, i år har jag inte det. Vi har flyttat och i samband med flytt så går det åt pengar. Men samtidigt i samband med denna flytt så kommer jag att tjäna in en del pengar. Jag går från eget boende till gemensamt boende vilket innebär att någon tusenlapp i månaden kan jag lägga på sparandet istället. 

Så vem är jag?
En relativt ung tjej i sina bästa dar, har ett barn som börjar närma sig tonåren, sambo med mannen som jag älskar men inte står ut med ibland, bilägare, bor i hyresrätt.

Denna blogg har jag tänkt ska handla om vardagsekonomi och sparande. Tankar och funderingar. 

Mina mål som jag ska uppnå inom 1 år är: 
  • Buffert på 30.000 kronor 
  • Semestersparande på 10.000 kronor 
  • Att vid detta datum dvs 10/6 fast år 2017 ska känna att jag kan lägga ner 1000 kronor i månaden på ett långsiktigt sparande.
  • Barnsparandet ska fortsätta som nu med 1000 kr i månaden till sonen.

I nästa inlägg tänker jag att jag ska lista lite vardagsekonomiska tips för att leva lite billigare 😊 just nu sitter jag på min balkong o det steker på en hel del så känner att mitt huvud inte riktigt är med . Haha 😊